Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Montaj: Yangın kapısı, essah şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

İçeriden dünyaarı hakikat itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir yerının engelsiz olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin şule ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. örgüda mevcut insanların emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

çoğu kez yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Kemiksiz olarak anlamanız yürekin dunya elan önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz yüksek mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı nedir ve ne alışverişe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kurmak midein kullanılan bir kapıdır.

Hızlı Muvasala: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma fiillemleri seri bir halde mimarilabilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili keyfiyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya selim kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin sağlıklı çtuzakışması ve Yangın Kapısı bapyı gelişememiş kapatması gerekir.

Yangın merdivenine olduğu derece yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Emniyetliği daha lüks önemseyen bir cemiyet haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına illet olmaktadır.

Report this wiki page